Despre noi

Firma ofera spre inchiriere utilaje constructii (buldoexcavator, miniexcavator, excavator senile, buldozer, incarcator frontal) iar din 2005 si-a format o echipa de profesionisti in repararea utilajelor de constructii.


Ne desfasuram activitatea in BUCURESTI, dar onoram si cereriile din alte judete.

Asteptam cererea dumneavoastra de oferta pentru: inchirieri utilaje constructii; inchirieri utilaje bucuresti; inchiriere buldoexcavatoare; inchiriere placa vibranta; inchiriere incarcator frontal; inchiriere motocompactor; inchiriere excavator; inchiriere mini excavator; inchiriere motostivuitor; lucrari de excavatii; demolari bucuresti; terasamente bucuresti; decopertari bucuresti; inchiriere excavator senile; inchiriere autogreder; inchiriere trailer; inchiriere automacara; inchiriere mai compactor; demolari controlate; demolari mecanizate.

489

Utilaje reparate

642

Clienti satisfacuti

Reparatii Utilaje de Constructii

Societatea noastra ofera servicii de reparatii ale utilajelor de constructii si nu numai, cat si a instalatiilor hidraulice, la cel mai bun pret de pe piata la o calitate superioara.

Firma dispune de SERVICE MOBIL cu deplasare la fata locului:

- schimb de ulei si filtre - inlocuirea elementelor uzate (etansari, garnituri, pistoane, lagare, tije, cilindri)

- piese de schimb si seturi de reparatii pentru elemente hidraulice

- verificarea sistemelor de actionari

- modernizarea sistemelor hidraulice

Servicii

  • Inchirieri utilaje de constructii

    Societatea noastra va pune la dispozitie o gama variata de utilaje de constructii si o echipa de profesionisti care acorda consultanta in utilizarea si incadrarea utilajelor in parametrii fiecarei lucrari...
  • Demolari controlate prin explozie

    Prin explozie sau prin utilizarea mijloacelor mecanice executam demolarea constructiilor din beton armat si fier (cladiri ,turnuri ,grajduri, silozuri, castele de apa, poduri, coşuri de fum)
  • Demolari controlate cu excavatoare

    Lucrarile de demolari mecanizate se executa în functie de volumul lucrarii. Preturile variaza în functie de riscul, amplasarea si complexitatea lucrarii...
Suna acum
Localizare